Om

Forneburingen 29

1360 Fornebu

(47) 976 02 705

nboger@yahoo.com

NAIMA OG FINALLY LIVING

Naima er interiør-designer med god sans for detaljer og helhet. Hun er opptatt av å skape miljøer som gjør at beboerne virkelig føler seg hjemme. Lune, harmoniske miljøer med sjel beskriver jobbene hennes. Hun liker kontraster og er svært opptatt av kunst for å tilføre rom den siste “touchen”.

Naima har tidligere erfaring fra oppstart og drift av den Argentinske interiørbutikken “Patagonian Arts”, Christians og Hennie interiørdesign I Oslo, og Heiberg Cummings interiørdesign I New York.

Hun har utviklet et spennende konsept for sine kunder som innebærer å utvikle helhetlige designplaner for rom. Hun setter sammen en plan pr rom som innebefatter plantegning med møblene plassert, material, stoff og fargeprøver, bilder av de utvalgte møblene, samt en detaljert shoppingliste. Den ferdige planen overrekkes kunden som deretter ferdigstiller rommet basert på planen. På denne måten avgjør du som kunde selv når du ønsker å fullføre rommet og hvor lang tid du ønsker å bruke på prosessen. Men planen sikrer en helhet for rommene og du slipper å jakte på møbler og interiørartikler som er tidkrevende. For dette betaler kunden en fastpris på mellom 15-17.000 eks mva pr rom. Hun gjør også konsultasjoner på timesbasis og har en timespris på kr 700 pluss mva pr time.